Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Készítsünk szaloncukrot 2. :)

2008.11.21

  

                                                                                                        

Hozzávalók:

50 dkg mazsola
20 dkg mogyoró
10 dkg kókuszreszelék
néhány evőkanál méz
reszelt citromhéj

őrölt fahéj ízlés szerint

Kép  

 

 

 

 

 

 

Elkészítés:

A mazsolát áztatás után ledaráljuk, majd ezt tesszük a mogyoróval is. E két hozzávalót összekeverjük a kókuszreszelékkel, a citromhéjjal és a fahéjjal. Annyi mézet adjunk hozzá, hogy jól gyúrható masszát kapjunk: ebből szaloncukor méretű és formájú darabkákat formázunk, majd csomagoljuk ízlés szerint.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.